Scroll To Top

Wat kunnen we voor u doen?

CIC Company staat voor: Change Innovation Coaching. Sinds 2001 begeleidt CIC Company bedrijven en individuen in binnen– en buitenland vanuit drie invalshoeken:

  • Change: advisering en ondersteuning bij veranderingen in organisaties;
  • Innovation: begeleiding van bedrijven die op hun menskant willen innoveren en het in de organisatie aanwezige potentieel voor vernieuwing willen benutten;
  • Coaching: begeleiding van directies en (top)managers– individueel of in teamverband door middel van persoonlijke coaching en training op maat.

CIC Company helpt ruim 15 jaar mensen, teams en organisaties in de ontwikkeling van duurzaam leiderschap. Wij zien onze klanten als de ‘topsporters’ in de organisatie. Zij hebben vaak een change opdracht op het gebied van innovatie, duurzaamheid en vervullen hierin een voortrekkersrol.

Wij helpen organisaties te investeren in het talent dat zij koesteren. De verschillende vormen die we daarin aanbieden vragen om verschillende investeringen. CIC Company kan u daarbij ondersteunen, zodat elke investering uiteindelijk ook rendeert.

CIC Company biedt naast trainingen op maat ook inspirerende innovatiesessies en verandertrajecten. Bekijk onze jaaragendaons magazine over duurzame inzetbaarheid  of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.