Scroll To Top

Sam Dousi (1974) - Creatief, Betrokken en Resultaatgericht (& een tikkeltje eigenwijs)

Sam werkt sinds 1998 als organisatieadviseur, trainer en coach. Hij heeft vanuit een bedrijfskundige achtergrond in veel verschillende branches en organisaties veranderingen, reorganisaties en ontwikkeltrajecten begeleid. De laatste jaren heeft hij zich in het bijzonder toegelegd op de leiderschapsontwikkeling van managers en senior professionals, waarbij hij een mix van training en individuele coaching inzet. Daarnaast wordt Sam veel gevraagd als inspirerend procesbegeleider die groepsdynamiek en inhoud soepel en met verrassende werkvormen combineert.

“Ik werk veel vanuit de principes van systemisch werk (o.a. met organisatieopstellingen) en andere systeembenaderingen zoals ‘Theory U’. Deze helpen om meer zicht te krijgen op hoe het krachtenveld om je heen in elkaar zit, hoe jij jezelf daarin positioneert en te werk gaat. Maar ook hoe je serieuze veranderingen in (complexe) organisatiesystemen effectiever kunt realiseren. lk help je graag bij keuzes die er toe doen: in je eigen ontwikkeling, voor de koers van de organisatie of bij de veranderopdracht waar jij een rol in hebt.”

Kernactiviteiten: Leiderschapsontwikkeling, systemisch werk, changemanagement, business model development en interim-management.

Werkzaam door heel Nederland.

Sam Dousi Meer weten:
sam@ciccompany.nl

Volg CIC Company op LinkedIn