Scroll To Top

Odette Meyer (1963) - Creatief/vindingrijk, warm, scherpzinnig en humorvol

Managing partner CIC Company – zet ruim 15 jaar haar professionaliteit en (levens)ervaring in om mensen en teams te versterken in hun leiderschap, waarin zij veel voor elkaar krijgen zonder aan zichzelf voorbij te gaan. Zij stimuleert individuen en teams om met aandacht stil te staan bij wat er werkelijk nodig is, daarnaar te handelen en daardoor meer te bereiken. Odette begeleidt leiderschapstrajecten voor executives in binnen- en buitenland.

Verder is Odette een bestuurskundige, volgde de masteropleiding stressmanagement en is geschoold bij Phoenix Opleidingen.

Ze tekent in beelden over wat haar bezighoudt en publiceert regelmatig beeldcolumns op Spiegeljezelf.nl.

“Wanneer mensen trouw zijn aan hun diepgevoelde missie krijgen zij ook toegang tot hun vermogen om veel te betekenen. Voor anderen, voor de organisatie en voor de samenleving. Dat vind ik de ‘top’ bereiken. De uitdaging daarin is om in de waan van de dag ruimte te maken om naar de stilte te gaan, en onder de oppervlakte te kijken. Een brede blik houden is essentieel om bij te dragen aan wat nodig is voor jezelf en anderen.”

Kernactiviteiten: directie- en executive coaching, organisatie coaching, leiderschap bij transitie, waardegedreven leiderschap, balans en zingeving waaronder burn-out, bore-out & flow, Working Identity & loopbaan.

Werkzaam in regio Den Haag/Rotterdam en Fort Vijfhuizen (nabij Schiphol en Haarlem)

Odette Meyer

Meer weten:
odette@ciccompany.nl
+31 6 1980 6589

Volg CIC Company op LinkedIn