Scroll To Top

Janneke Voorn - sprankelend, scherp, energiek en verbindend

“Echte leiders verbinden. Om verbinding te maken met anderen, moet je eerst met jezelf verbinden. Met alle kanten van jezelf. Dit vraagt om openheid, eerlijkheid en moed. De ervaringen die je hebben gevormd, bepalen hoe je anderen ervaart en hoe anderen jou ervaren. Hoe kan je effectiever zijn op een manier die bij je past? Hoe mooi zou het zijn om écht in contact te zijn met jezelf en daardoor met anderen. Dat biedt ruimte voor groei. Niet makkelijk, maar als het je lukt: fantastisch!”

Janneke heeft als communicatie- en organisatieadviseur ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden van transformatie- en veranderprogramma’s. Ze coacht en traint leiders en teams en heeft een scherp oog voor teamdynamiek, voor wat er wordt gezegd en vooral voor wat niet wordt gezegd.

Daarnaast heeft Janneke een master in Communicatiewetenschap met een minor in Psychologie (UvA), volgde ze verschillende leiderschapstrainingen, het “Hyper Island Digital Transformation programma” en is ze opgeleid als coach in NLP, systemisch werk en transactionele analyse bij Phoenix Opleidingen in Utrecht.

Belangrijkste activiteiten: ontwikkelen en begeleiden van leiderschap- en change (communicatie)programma’s in organisaties, change leadership coaching, executive- en team coaching, organisatieadvies, verandertrajecten, change communicatie en activatie.

Janneke Voorn

Meer weten:

Volg CIC Company op LinkedIn