Scroll To Top

Innovation

Visie

 “Waarom zou ik vernieuwen?”, “Ik doe het altijd al zo en zo gaat het toch goed?”
Verandering is voor veel mensen niet makkelijk. De wijze waarop uw mensen omgaan met veranderingen of inspelen op vernieuwingen is bepalend voor de slaagkans ervan.

CIC Company wil organisaties blijvend inspireren op nieuwe en frisse geluiden.

Daarnaast kunnen we met behulp van een door ons ontwikkeld instrument het change potentieel in uw organisatie identificeren waardoor de organisatie hier maximaal van kan gaan profiteren.

Voor wie?

Bedrijven die op hun menskant willen innoveren en het in de organisatie aanwezige potentieel voor vernieuwing willen benutten. Wilt u daadwerkelijk veranderen, dan zal u als bedrijf uit uw comfortzone moeten stappen. CIC Company richt zich in vernieuwingstrajecten op innovativiteit en creativiteit. Als aanvulling op ons alledaagse, logische denken willen we mensen en organisaties bewust maken van hun onbewuste. Durf samen met ons de sprong te wagen!

Traject

CIC Company biedt voor innovatie verschillende creatieve en vernieuwende werkvormen aan, elk begeleid door een ervaren coach:

  • Brainstorming (‘maar dan anders’);
  • Strategiebepaling en visieontwikkeling (‘maar dan anders’);
  • Themadagen (‘maar net even anders’);
  • Inspiratiediners en inspiratielunches (‘en dan toch anders’).

Zinvol leiderschap masterclasses

Vaart maken door snelheid te minderen

Caroline Serré is als keynote speaker op basis van het thema innovatie te boeken. Neem via het contactformulier contact met ons op.