Scroll To Top

Ilona ten Boer (1965) - Toegankelijk, zorgvuldig onderzoekend, intuïtief en praktisch

“We leven in een tijd waarin veranderingen elkaar snel opvolgen en er vaak veel van je wordt verwacht. De hectiek leidt er tevens veelal toe dat er weinig tijd overblijft voor bezinning; met afstand kijken naar jezelf en stilstaan bij wie je bent, wat je doet en of dat nog eigenlijk wel aansluit bij je eigen visie. Weten wat je drijft en bezielt in je werk én wat je privé belangrijk vindt, geeft je de mogelijkheid om los te komen van verwachtingen en je eigen pad vorm te geven. Door in contact te komen met je eigen innerlijke kompas is er direct meer ruimte voor authenticiteit en willen in plaats van moeten. Er ontstaat vrijheid om te handelen en er is ruimte voor nieuwe keuzes, balans en meer creativiteit.”

Ilona werkt als loopbaanadviseur, coach en trainer. Op een vertrouwenwekkende en respectvolle manier weet zij de ander te verrassen met rake observaties. Met een feilloze intuïtie kan zij de kern van een vraag blootleggen. Zij volgde een studie bij het Instituut voor Transformatie Psychologie en volgde diverse trainingen in o.a. systemisch werken, visualisatie en RET.

Kernactiviteiten: loopbaan, outplacement, (balans werk en privé), ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en professionele identiteit. 

Werkzaam in regio Amsterdam e.o. en in Fort Vijfhuizen (nabij Schiphol en Haarlem).

Ilona ten Boer Meer weten :
ilona@ciccompany.nl

Volg CIC Company op LinkedIn