Scroll To Top

Change

Visie

We begeleiden en adviseren op succesvolle wijze organisaties, teams en individuen in (complexe) verandervraagstukken. Wij noemen dit ‘organisatiecoaching.’
Succesvolle verandering vraagt om een goed afgestemde combinatie van richting/visie (waar gaan we naar toe), alignment (hoe komen we daar) en commitment (vertrouwen dat we het kunnen en willen doen). In de begeleiding van veranderingstrajecten zal CIC Company zich richten op de vragen: “Waar zit de sleutel tot verandering?” en “Hoe creëer je een coalitie die effectief leiding geeft aan de change?” Verandering op zich is immers niet het primaire doel.

In-company maatwerk

Veranderingen en verandertrajecten zijn nergens hetzelfde. Elke organisatie is immers anders. CIC Company zorgt bij verandering altijd voor maatwerk. Daarbij wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan vragen als: “Wat betekent deze verandering voor jou persoonlijk?”, “Hoe verandert je werk?” en “Hoe ga je om met het veranderen van je contacten met, bijvoorbeeld, je collega’s?”, “Welke verantwoordelijkheid ga je hiervoor nemen en welke niet?“

Voor wie?

Speciaal voor change agents en hun organisaties bieden wij een aantal programma’s en trainingen als open inschrijving aan, waaronder ons leertraject voor change agents. Teams met een change opdracht uit verschillende organisaties worden ondersteund om de verandering in de praktijk vorm te geven.

Traject

CIC Company biedt voor innovatie verschillende creatieve en vernieuwende werkvormen aan, elk begeleid door een ervaren coach.

Programma Change Agents

Leiderschapsreis Bali