Scroll To Top

Bas Dopheide (1976)

Bas gebruikt actieve werkvormen waarbij de integratie van hart, hoofd en handen centraal staat. Dit stelt je in staat om effectiever te handelen, omdat je heel bewust beleeft wat er met je gebeurt. In beweging kun je je eigen kracht of disbalans aan den lijve ervaren, waardoor je tot verrassende, nieuwe en toepasbare inzichten komt die ook nog eens langer beklijven.

“In onze maatschappij leggen we vaak de nadruk op wat we denken: wat ons hoofd ons vertelt. Daarbij gaan we nogal eens voorbij aan wat wij voelen: dat wat het lichaam ons te vertellen heeft. Wie wél in staat is naar zijn lichaam te luisteren, heeft er voor de rest van zijn leven een extra zintuig bij. Ik help mensen dit te bereiken en ik vind het geweldig om het effect te zien dat dit iedere keer weer teweeg brengt. De informatie die in ervaringsgericht werken tot je komt, is een bijzonder krachtige aanvulling op de meestal verbale insteek van training en coaching.”

Bas werkte meer dan 12 jaar als therapeut en manager in de zorg, waarin hij ruime ervaring heeft opgedaan in het werken met professionals. Hij kent de praktijk van binnenuit en is door zijn ervaring in staat bij alle lagen van een organisatie aan te sluiten.

Kernactiviteiten: ervaringsgerichte coaching gericht op integratie van hart, hoofd en handen en (team)trainingen over samenwerking en leiderschap.

Werkzaam in regio Amsterdam en Utrecht

Bas Dopheide Meer weten:
info@ciccompany.nl

Volg CIC Company op LinkedIn